tisdag 5 maj 2009

The love of my life

Den 1 april 2006 så föddes denna charmiga hårboll, han var ju inte riktigt så stor som på bilden ovanför. 2 veckor efter hans födsel så träffade jag han för första gången, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. I början av juni 2006 så fick han då komma hem till mig, det var många vakna nätter och ett evigt kutande ner för trappan varje gång han vaknade och varje gång han lekt, bara för att få han rumsren så fort som möjligt. Efter mycket funderande fick han namnet ZINGO, åren har rusat iväg, vi har haft våra duster och visst fanns det gånger där i början då han var så trotsig och med gråt i halsen funderade jag om jag skulle kunna ha honom kvar, men vi har klarat oss igenom det med vettet i behåll (ja någorlunda i alla fall)
Nu har han hunnit bli 3 år och väger hela 54 kilo, mattes STORA kärlek.



Han sover på dom mest konstiga sätt, han älskar att bli kliad och få massage, han e ett matvrak som matte (äter det mesta) älskar att gnaga på ben och leta godisar. Han tröstar sin matte då hon mår dåligt, och tycker att det är konstigt då matte e sjuk. Massor med kärlek och blöta pussar.

2 kommentarer:

  1. *ler stolt* Det första kortet är han enormt gullig på, han var så opropotionelig (säkert fel stavat) då han var liten, tassarna var enorma

    SvaraRadera