fredag 17 oktober 2014

Livet rullar på

( vår dotter)
 
Ja så är det trots eller jag kanske skulle just för att livet rullar på, vissa dagar i express fart så har bloggen blivit liggande.
 
Jag har nämligen fått lägga vissa saker som jag gillar på hyllan och när det gäller en del trycka på paus knappen en stund.
 
Dygnet har ju faktiskt bara 24 timmar och har man barn (fattar inte hur föräldrar med mer än ett får tiden att räcka till) så får man prioritera om livet.
Är väl kanske så att jag varit van att ha alldelens för mycket tid och då speciellt att lägga på mig själv vilket har väl gjort att jag blivit avundsjuk på andra.
 
Men sanningen är ju också denna att jag skulle ALDRIG villa ändra eller byta bort det liv jag har nu, känner mig så enormt berikad med att fått ett barn och få känna på denna enorma KÄRLEK..
 
Så smått eftersom jag mår bra av att blogga så ska jag åter försöka fylla denna blogg med inlägg, kanske kommer dom inte varje dag, men målet är att det inte ska gå månader mellan inläggen.
 
Som vanligt kommer jag blanda mellan privata inlägg om livet, samt mode, musik och annat som ligger mig varmt om hjärtat.
 
Kram
 
Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar