söndag 26 september 2010

Mat tips


Mustiga Enchiladas 4 portioner, 30 min

Ingredienser
Kycklingen
500 gram kycklinginnerfilé, Lättare att dela i mindre bitar
2 st paprika, färg efter tycke
8 st tortillabröd

Såsen
2 dl tomatpuré
1 förpackning Santa Maria faijtas mix, Faijtas mixen är mer smakfull än enchiladasen.
250 gram riven ost - Arla mexikansk
4 dl vatten, Kan behövas 5dl ibland prova dig fram.

Tillagning
Sätt ugnen på 200 grader.

Börja med att dela kycklingen i mindre bitar. Stek sedan kycklingen i en stekpanna med lite smör. Skär även upp paprikan i mindre bitar men vänta med att lägga i i stekpannan. Börja samtidigt med såsen genom att blanda tomatpuren, vattnet och faijtasmixen på låg värme ska ej koka.

När kycklingen fått färg och är genomstekt tillsätt paprikan och låt den få lite färg. Tillsätt då hälften av såsen och 125gram riven ost i stekpannan och rör ihop till osten smält låt det stå och puttra in lite.

Därefter fördela såsen över 8 tortillabröd, bröden rullas sedan ihop och läggs i ungnsäker form. Häll sedan på resten av såsen och osten över rullarna. In i ugnen ungefär 10-15 min.

Servera gärna med en fräsh sallad och ett glas rött vin.
Receptet hämtat från: http://www.tasteline.com/
Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar